Braceverkoop

McDavid is het meest gebruikte en aanbevolen merk van braces door sportmedische professionals. Het is marktleider in de sportmedische producten en beschermende kledij voor de atleet. De recentste innovatie van McDavid, HexPad™ Technology, verandert de sportomstandigheden van de atleet.

Stel hier direct uw vraag.

  McDavid

  Ultieme bescherming
  De HexPads zorgen voor een ultieme bescherming voor de sporter. Deze kledij kan de atleet zonder probleem onder zijn gewone sportkledij dragen.

  Prestaties atleten en actieve mensen verbeteren
  McDavid heeft altijd het doel om innovatieve producten en technologieën te ontwikkelen om blessures te voorkomen en om de prestaties van de atleten en actieve mensen van alle leeftijden te verbeteren.

  McDavid Hexpad

  Revolutionaire HexPad

  Het revolutionaire HexPad systeem geeft de drager een ultralicht gevoel en een absorberende bescherming. Het resultaat is een compromisloos comfort en bescherming ten alle tijden. De nummer 1 in sportbeschermingskledij, exclusief bij McDavid.

  HexPad staat voor buitengewoon flexibel materiaal, specifiek ontwikkeld voor sportbescherming. HexPad herkent men door het unieke uitzicht: een matrix van individuele zeshoekige schuimcellen onder een laag van luchtdoorlatende stof. HexPad wordt gebruikt in alle sporten, het biedt een ongekende lichaamsvrijheid en bescherming.

  Direct contact opnemen

  Bij ons is iedereen welkom. Van jong tot oud en van sporter tot niet sporter. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons nu.