EPTE

Chronisch ontstoken pezen leiden vaak tot langdurige pijn en beperkingen in het dagelijkse leven. De traditionele behandelingen werken in sommige gevallen niet voldoende om deze klachten te verhelpen. EPTE (Echogeleide Percutane therapeutische electrolyse) is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan de pezen

Stel hier direct uw vraag.

  EPTE

  Chronisch ontstoken pezen leiden vaak tot langdurige pijn en beperkingen in het dagelijkse leven. De traditionele behandelingen werken in sommige gevallen niet voldoende om deze klachten te verhelpen. EPTE (Echogeleide Percutane therapeutische electrolyse) is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren.

  Stel hier direct uw vraag.

   Wanneer EPTE?

   Deze innovatieve therapie biedt bijvoorbeeld hulp bij:

   Kniepees klachten (jumper knie)
   Achillespees klachten
   Voetpijn (“hielspoor”)
   Tenniselleboog

   EPTE

   Gericht herstel van pezen en spieren

   Echogeleide Percutane therapeutische electrolyse (EPTE) is een behandelmethode voor pijnklachten aan de pezen. Deze innoverende therapie op het gebied van pijnbehandeling is bewezen effectief bij het bevorderen van de lokale celstofwisseling. EPTE bevordert het lichaamseigen herstelvermogen direct op de plek waar dat nodig is.

   Onze EPTE

   EPTE is een van de unieke en effectieve behandeltechnieken waar Herfkens fysiotherapie over beschikt. Onze behandeltechniek leidt tot een snel herstel: in veel gevallen ervaar je na drie tot vijf behandelingen al minder pijn.

   De behandeling

   Bij Herfkens fysiotherapie vindt de behandeling plaats in een uiterst ontspannen sfeer. We brengen je klachten in beeld en onderzoeken de pezen of speren die de pijn veroorzaken. Vervolgens starten we met de therapie.

   Door gebruik te maken van echobeelden bepalen we zeer nauwkeurig wat de juiste plaats is om een dunne naald in te brengen. Wanneer de naald op de juiste plaats zit, wordt er hele lichte elektrische stroom doorheen geleid.

   De stroom bevordert het lichaamseigen herstelvermogen precies op de plek waar dat nodig is. Meestal mobiliseren we de spier en omliggende gewrichten ook.

   En we ondersteunen het behandelde gebied met een speciale tape of bandage. Tevens worden de behandelingen ondersteund met een duidelijk oefenprogramma.

   Waarom kiezen voor onze EPTE?

   Bij Herfkens fysiotherapie hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en hebben we jou altijd centraal staan. Wij zijn vooruitstrevend en geloven sterk in zinvolle behandelingen, die je echt verder helpen.

   We ontvangen je in een rustgevende, vertrouwde en moderne omgeving. Onze pees- en spierexperts kijken verder dan het gebruikelijke behandelpad. Jouw herstel en welzijn staan bij ons voorop. Zo staat er voor jou een uitgebreid team van specialisten klaar zodat we je, mocht je een andere therapie nodig hebben, direct verder kunnen helpen.

   Jouw zorg is onze zorg, ook als het om EPTE draait.

   De therapeut die gespecialiseerd is in deze therapie

   Wouter

   Wouter Herfkens

   Direct contact opnemen

   Bij ons is iedereen welkom. Van jong tot oud en van sporter tot niet sporter. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons nu.