Over ons

Vakbekwaam

Al onze fysiotherapeuten zijn goed geschoold

Pluspraktijk

Werken volgens de laatste inzichten

U gaf ons een 9.3

426 mensen hebben ons behoordeeld

Wie zijn wij?

Herfkens Fysiotherapie is sinds 2003 gevestigd op de Lambertus Hortensiuslaan 82 in Naarden.
Op deze locatie combineren wij fysiotherapie met actieve medische revalidatie.

Geavanceerde medische trainingstoestellen

De praktijk bestaat uit twee behandelkamers en een trainingsruimte, allen voorzien van airconditioning. We maken gebruik van geavanceerde medische trainingstoestellen en proberen zorgvuldig en intensief, samen met u, te werken aan uw herstel.

Leer ons team kennen

Ons team, bestaande uit vier professionele, enthousiaste collega’s, streeft naar optimale zorg en kwaliteit. Tevens hechten wij aan maximale persoonlijke begeleiding.

Wouter

Wouter Herfkens

Wouter Herfkens

Bigregistratie: 19033840504
Functie: echografie, spier/peesspecialist, schouder specialist, epte

Meer dan 30 jaar ervaring binnen het vak fysiotherapie en sportfysiotherapie. O.a. werkzaam geweest bij het Nederlands Jong Oranje hockeyteam en het Nederlands softbal team.
Gespecialiseerd in sportfysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie Marsman, Mulligan en Maitland en Kinesio tapen.
De afgelopen jaren verder gespecialiseerd in Echografie, shockwave therapie en EPTE specialist. In samenwerking met huisartsen worden er ook eenmalige expertise onderzoeken gedaan. Bijzondere interesse ligt in het behandelen van spier en pees problematiek.
Sinds 2013 samen met Erik en Pamela lid van het schoudernetwerk Gooi en Eemland

Erik

Erik Ton

Erik Ton

Bigregistratie: 19062346504
Functie: manueel therapeut, schouderspecialist, dry needling

Erik is sinds 2006 werkzaam bij Herfkens fysiotherapie. Hij is sinds 2009 gediplomeerd master manueel therapeut en heeft zijn Master behaald aan de SOMT in Amersfoort. Naast fysio- en manuele therapie heeft Erik zich gespecialiseerd in echografie, shockwave en dry needling. Hij heeft een voorkeur voor orthopedische problematiek. De diagnostiek en behandeling van schouderklachten heeft zijn bijzondere interesse.
Sinds 2013 samen met Wouter en Pamela lid van het schoudernetwerk Gooi en Eemland.

Juliette

Juliette Everts

Juliette Everts

Bigregistratie 29033448004
Functie: kaakspecialist

Juliette is werkzaam in de praktijk sinds 2013. Zij heeft zich na haar opleiding tot fysiotherapeut gespecialiseerd aan de Academie voor Orthopedische Geneeskunde in Delft, volgens Methode Cyriax. Tevens heeft zij zich bekwaamd in de Manuele Therapie volgens Methode Marsman. Zij heeft een duidelijke affiniteit met orthopedische klachten.
Juliette is opgeleid tot Kaakfysiotherapeute aan de ACTA in Amsterdam. En is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met pijnklachten in hoofd-, nek- en kaakregio.

Direct contact opnemen

Bij ons is iedereen welkom. Van jong tot oud en van sporter tot niet sporter. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons nu.