Manuele therapie

Als Master in de manuele therapie ben je binnen de fysiotherapie gaan specialiseren. Een manueeltherapeut herkent de functiestoornissen van het houdings- en bewegingsapparaat – arthrogeen, musculair en neurogeen – en de gezondheidsproblemen en beperkingen in het dagelijks leven die hiermee samenhangen.

Een manueeltherapeut analyseert en interpreteert onderzoeksbevindingen in relatie tot persoonlijke en externe factoren. Daarbij beheerst een manueeltherapeut specifieke manuele vaardigheden om stoornissen te diagnosticeren én te behandelen.

Stel hier direct uw vraag.

  De wervelkolom en gewrichten in armen en benen

  Manuele therapie is bedoeld voor mensen met klachten in het bewegingsapparaat, dat wil zeggen de wervelkolom en gewrichten in armen en benen.

  Folder

  Meer informatie vindt u in de folder die in de wachtkamer ligt of bel naar de praktijk en vraag naar: Erik Ton. Hij is opgeleid als Master Manueel therapeut.

  LET OP: Ander tarief

  Voor manueel therapie wordt een ander tarief gerekend dan de reguliere fysiotherapie. Dit wordt meestal door de verzekering vergoed.

  Wervelkolom en gewrichten

  De therapeut die gespecialiseerd is in deze therapie

  Erik Ton

  Direct contact opnemen

  Bij ons is iedereen welkom. Van jong tot oud en van sporter tot niet sporter. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons nu.