Onze relaties

Wij werken samen met de volgende bedrijven of personen:

Certified Personal Trainer
Leveranciers van de fitness apparatuur. Deze apparatuur is voorzien van een feedbacksysteem zodat elke activiteit op de apparatuur gemeten kan worden en dat er door middel van speciale software programma’s specifieke trainingen gevolgd kunnen worden.

[Ga naar website]

Certified Personal Trainer
KNGF-Logo

KNGF
Koninklijke Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie heeft als belangrijkste activiteit, belangenbehartigen van de beroepsgroep, stimuleren van vakontwikkeling en het verstevigen van de positie van de fysiotherapeuten in het land

[Ga naar website]

NVFS
Nederlandse vereniging voor fysiotherapeuten in de sport. Deze lidvereniging van het KNGF heeft als doel de positie en kennisontwikkeling van de sportfysiotherapeut in nederland te bevorderen.

[Ga naar website]

NVFS-Logo
Sportzorg-Logo

Sportzorg
Op deze site kunt u de adressen vinden van instellingen die u kunnen helpen met advies op het terrein van sportbewegingsadvies, blessurebehandeling, preventie,keuring, voeding, materiaal, testen en meten, en begeleiding.

[Ga naar website]

Sport.nl
Dit is de speciale website van het NOC* NSF.

[Ga naar website]

Sportnl-Logo
Sportnl-Logo

Join(t) Forces
Hét programma voor blessurepreventie en zorgmanagement op het sportveld.

[Ga naar website]

SNGE
Het SNGE is aangesloten bij het landelijke SchouderNetwerken Nederland.

[Ga naar website]

Sportnl-Logo

Direct contact opnemen

Bij ons is iedereen welkom. Van jong tot oud en van sporter tot niet sporter. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons nu.